Als je net in bezit bent van een nieuwe motor moet deze uiteraard verzekerd worden. Dan heb je de vraag, wat is de beste motorverzekering? Om daarachter te komen kun je eindeloos blijven zoeken op verzekeren motor. Maar je kunt ook op Combimotors.nl gemakkelijk motorverzekeringen vergelijken. Combimotors is namelijk al ruim 25 jaar specialist op het gebied van motorverzekeringen vergelijken. Verder zijn ze ook geheel onafhankelijk en willen ze dat jij de beste verzekering krijgt voor jouw motor.

Welke verzekering is het beste?

Iedereen wilt natuurlijk dat zijn of haar motor zo goed mogelijk verzekerd is. Natuurlijk is een All Risk verzekering het beste, maar deze is ook zeer prijzig. Dat komt omdat All Risk, zoals de de naam al zegt, je overal voor verzekerd. Denk hierbij aan schade die jij aanricht een jouw motor of iemand anders voertuig. Schade door slecht weer, brand of zelfs diefstal. Je kunt natuurlijk ook voor de goedkoopste verzekering kiezen, maar misschien is dat niet wat je zoekt. De goedkoopste verzekering is vaak een WA verzekering. WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid. Dat houdt dus in dat je alleen verzekerd bent voor de schade die je aanricht aan andere voertuigen. Dit kan natuurlijk genoeg zijn als verzekering als je weet dat je zelf geen ongeluk gaat veroorzaken. De hoogte van de verzekeringspremie heeft ook te maken hoeveel eigen risico je wilt hebben. Hoog eigen risico betekent een lagere premie en andersom. Dus om te kijken wat de beste motorverzekering is verschilt per persoon. Ook kun je er voor kiezen om de motor zakelijk te verzekeren. Dit is vaak voordeliger als je ondernemer bent want je betaalt namelijk geen bijtelling over de motor en je kunt de btw van de aanschafwaarde van de motor terug vragen.

Welke moet je kiezen?

Je wilt natuurlijk je motor zo goed mogelijk verzekeren. Maar de beste motorverzekering licht aan de motor en de berijder van de motor. Als je een motor hebt die niet meer de nieuwste is, is het niet nodig om deze all risk te verzekeren. Dat is het geld niet waard. Gelukkig kun je op Combimotors.nl gemakkelijk alle motorverzekeringen vergelijken zodat je weet welke de laagste premie heeft bij jouw wensen. Als je niet weet welke verzekering het best geschikt is voor jou, kun je altijd contact opnemen met de mensen van Combimotors. Zij zullen jou deskundig advies geven zodat jij jouw motor kan verzekeren hoe jij dat wilt en zo min mogelijk hoeft te betalen. Vergeet ook niet dat je hier niet alleen terecht kunt voor je motor, maar ook bijvoorbeeld je scooter, trike of quad.